Welkom bij Blue Investigations»»


Blue Investigations verricht onderzoek naar Veiligheid en Preventie in Nederland en biedt daarnaast voorlichting, training en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken, preventie en criminaliteitsbestrijding.

»»Blue Invest
De dienst Blue Invest binnen Blue Investigations verricht onderzoek naar en biedt advies op het gebied van de volgende diensten:
Veiligheid & Preventie | Misdaad- en Fraudebestrijding | Vermissing en Opsporing | Predictive Policing & Profiling | Cold Case-onderzoek | Onderzoek inzake de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) | Juridisch advies & doorverwijzing.

»»True Identity
De dienst True Identity binnen Blue Investigations zet zich met veel gedrevenheid in voor onderzoek en opsporing naar vermiste personen en goederen van o.a. misdrijven en (milieu)rampen. Daarnaast verricht True Identity adviserend bemiddelend DNA-onderzoek inzake afstamming- en (adoptie)DNA-verwantschapsonderzoek en voorzien wij van voorlichting en advies over forensisch-DNA en de bovengenoemde onderwerpen. 
Tegelijkertijd zet True Identity zich in voor onderzoek naar en bestrijding van kinderhandel, ontvoering en adoptiefraude omtrent interlandelijke adoptie, tezamen met het aanbieden van hulp aan geadopteerden, donorkinderen en afstands-ouders in de vorm van opsporing naar biologische familie/roots, de oorspronkelijke identiteit en het vaststellen van de feitelijke (adoptie)omstandigheden door middel van feitenonderzoek en waarheidsvinding.

Naast het verrichten van betrouwbaar onderzoek en bovenstaande diensten biedt Blue Investigations diensten aan voor bedrijf, particulier en overheid in de vorm van voorlichting, training en advies op het gebied van veiligheid & preventie, (object)beveiligingsmaatregelen, cybercrime-preventie en bieden wij juridisch advies en doorverwijzing op het gebied van zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke vraagstukken.

Wij zijn u graag van dienst! Wilt u degelijk advies of een onderzoek laten uitvoeren op het gebied van bovenstaande onderwerpen? Neem dan gerust telefonisch contact op waarbij één van onze telefonistes u graag verder helpt en u kan doorverbinden met de juiste onderzoeker of adviseur. U bent ook van harte welkom om voor uw vraag of opdracht via onderstaande knop het contactformulier in te vullen.

---

N.B.: Blue Investigations is een onderzoeks- en adviesbureau naar Veiligheid en Preventie, derhalve geen particulier recherchebureau en geeft op dit gebied enkel advies over de mogelijkheden voor hulpbehoevenden binnen de (particuliere)recherchebranche.

Bureau Bervoets

Neem direct contact op

Contact opnemen