Juridisch advies & doorverwijzing


Blue Investigations biedt Juridisch ADVIES on DEMAND!!!

Blue Investigations on DEMAND is een dienst waarmee u juridisch advies op maat kunt krijgen voor een specifiek conflict, met ondermeer de volgende voordelen:

➟ advies tegen vaste tarieven.

➟ advies inzake diverse rechtsgebieden.

➟ intake direct, kosteloos en vrijblijvend.

➟ Inclusief de juiste doorverwijzing.

Na de kosteloze en vrijblijvende intake betaalt u alleen voor het afgenomen advies volgens de vooraf afgesproken tarieven en bieden wij indien nodig de juiste doorverwijzing aan.

Daarnaast kunnen wij binnen het afgesproken tarief desgewenst juridische stukken en/of documenten voor u beoordelen.

Vanwege de flexibiliteit, duidelijke tarieven (geen uurtarief) en goede afspraken vooraf is deze dienst handig voor mensen die snel en adequaat juridisch advies nodig hebben, willen weten waar zij aan toe zijn of voor bijvoorbeeld mensen die geen rechtsbijstandverzekering hebben.

Heeft u snel en adequaat juridisch advies nodig? Of heeft u te maken met een juridisch geschil en heeft u daar advies bij nodig?

Schroom dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier via onderstaande button of bel ons op 020-2611466!!! Wij zijn u graag van dienst!

Blue Investigations biedt nu ook Juridisch ADVIES on DEMAND!!!

Heeft u een vraag over een juridisch vraagstuk? Of heeft u te maken met een juridisch geschil en heeft u daar advies bij nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op via ons telefoonnummer of onze website of via onze Facebookpagina

Lees meer

Helpt u mee met zoeken?

Wij zijn nog steeds opzoek naar de ontvoerde Maria Jose Monroy Enciso. Zij is 11 jaar geleden uit Mexico ontvoerd en vervolgens illegaal ter adoptie afgestaan. Haar moeder zoekt haar en e...

Lees meer

Steun en doneer het Veteranen Search Team!!!

Blue Investigations heeft vandaag als partner in Vermissingszaken een doneeractie opgezet om het Veteranen Search Team te helpen en te steunen! Zoals in onze eerdere berichtgeving beschreven is het belangrijk dat het Veteranen Search Team wordt ...

Lees meer

Neem direct contact op

Contact opnemen