True Identity» Research on Missings, Adoptions & {Forensic}DNA»🔎~Research on Missings, Adoptions & {forensic}DNA.~🧬


True Identity zet zich met veel gedrevenheid in voor onderzoek en opsporing naar vermiste personen en goederen van o.a. misdrijven en (milieu)rampen.
Daarnaast verricht True Identity adviserend bemiddelend DNA-onderzoek inzake afstamming- en (adoptie)DNA-verwantschapsonderzoek en voorzien wij van voorlichting en advies ter zake forensisch-DNA en de hier bovengenoemde onderwerpen.

Tegelijkertijd zet True Identity zich in voor onderzoek naar en bestrijding van kinderhandel, ontvoering en adoptiefraude omtrent interlandelijke adoptie, tezamen met het aanbieden van hulp aan geadopteerden, donorkinderen en afstands-ouders in de vorm van opsporing naar biologische familie/roots, de oorspronkelijke identiteit en het vaststellen van de feitelijke (adoptie)omstandigheden door middel van waarheidsvinding en feitenonderzoek.


Wij zijn u graag van dienst!!
Wilt u een onderzoek naar een vermissing en/of DNA en/of Adoptie laten uitvoeren of advies op het gebied van bovenstaande onderwerpen? Neem dan gerust telefonisch contact op waarbij één van onze telefonistes u graag verder helpt en u kan doorverbinden met de juiste onderzoeker of adviseur. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om voor uw vraag of opdracht het contactformulier op onze website in te vullen.


Kijk ook voor meer informatie op de officiële website en op de overige social media van True Identity».

Blue Investigations heeft vandaag als partner in Vermissingszaken een doneeractie opgezet om het Veteranen Search Team te helpen en te steunen! Zoals in onze eerdere berichtgeving beschreven is het belangrijk dat het Veteranen Search Team wordt ...

Wij zijn nog steeds opzoek naar de ontvoerde Maria Jose Monroy Enciso. Zij is 11 jaar geleden uit Mexico ontvoerd en vervolgens illegaal ter adoptie afgestaan. Haar moeder zoekt haar en e...

Neem direct contact op

Contact opnemen