Blue Investigations verricht onderzoek naar Veiligheid & Preventie in Nederland en geeft daarnaast voorlichting en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteitsbestrijding.

»»Blue Invest

De dienst Blue Invest binnen Blue Investigations verricht onderzoek naar en geeft advies op het gebied van de volgende diensten:

Veiligheid & Preventie | Misdaad- en Fraudebestrijding | Vermissing & Opsporing | Predictive Policing & Profiling | Cold Cases | Onderzoek inzake de Wet Wwft (AML) | Juridisch Advies & doorverwijzing. 

»»True Identity

De dienst True Identity zet zich met veel gedrevenheid in voor onderzoek en opsporing naar vermiste personen en goederen. Daarnaast verricht zij adviserend bemiddelend DNA-onderzoek inzake afstamming- en (adoptie)DNA verwantschapsonderzoek.

Tegelijkertijd zet True identity zich in voor onderzoek naar en bestrijding van kinderhandel, ontvoering en adoptiefraude omtrent interlandelijke adoptie, tezamen met het aanbieden van hulp aan geadopteerden, donorkinderen en afstands-ouders in de vorm van opsporing naar biologische familie/roots, de oorspronkelijke identiteit en het vaststellen van feitelijke (adoptie)omstandigheden.

Naast het verrichten van betrouwbaar onderzoek biedt Blue Investigations diensten aan voor bedrijf, particulier en overheid in de vorm van voorlichting, training en advies op het gebied van Veiligheid en Preventie, preventieve (object)beveiligingsmaatregelen, cybercrime & preventie en voorzien wij van advies inzake de Wet WWFT ter bestrijding van witwassen, FT en underground banking. Tevens bieden wij juridisch advies en doorverwijzing op het gebied van zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke vraagstukken.

Wij zijn u graag van dienst!!!

Kijk voor meer informatie op de officiële website en op de overige social media van Blue Investigations»».

© Copyright 2017-2024 Blue Investigations»». All rights reserved.

Blue Investigations heeft vandaag als partner in Vermissingszaken een doneeractie opgezet om het Veteranen Search Team te helpen en te steunen! Zoals in onze eerdere berichtgeving beschreven is het belangrijk dat het Veteranen Search Team wordt ...

Wij zijn nog steeds opzoek naar de ontvoerde Maria Jose Monroy Enciso. Zij is 11 jaar geleden uit Mexico ontvoerd en vervolgens illegaal ter adoptie afgestaan. Haar moeder zoekt haar en e...

Veteranen Search Team VST

Neem direct contact op

Contact opnemen