Het Nationaal Informatieplatform PolitieDiensten {NIPD}Het Nationaal Informatieplatform PolitieDiensten (NIPD) is een informatieplatform voor en over de politie en de politieacademie in Nederland. Op dit uitgebreide platform wordt er informatie beschreven over de inhoud, structuur, sollicitatieprocedures, opleidingsaanbod, actualiteiten en nieuwste ontwikkelingen over het politiewerk en het onderwijs van de Nederlandse Politie.
Daarnaast wordt er op het platform aandacht gegeven aan en opgekomen voor de wensen & belangen van politiemedewerkers (zowel uniform als niet-executieve functies alsmede operationele sterkte als niet operationele sterkte), alle (speciale interventie)diensten en aspiranten van de Nationale Politie.
Tegelijkertijd bieden wij sollicitatietraining, sollicitatietips en steunbetuiging voor sollicitanten, aspiranten en (uniform)medewerkers van de Nationale Politie in Nederland.

Ga jij binnenkort solliciteren bij de Politie en ga je deelnemen aan de selectieprocedure? Of heb je al selectieonderdelen afgelegd en heb je behoefte aan coaching of ondersteuning? Of werk je al bij de politie en ben je aan het solliciteren op een nieuwe functie binnen de Politie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier!!! Wij kunnen je helpen je voor te bereiden en te coachen voor de selectieprocedures van jou sollicitatie!!

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van bovengenoemde diensten op de officiële website en/of de social media van het NIPD.Bekijk ook voor sollicitatietips- en advies vergelijkbare pagina’s: www.politiekeuring.nlwww.assessmentoefenen.nl/politie-test-deel-a/politietest/
www.facebook.com/trotsopnationalepolitie© Copyright 2010-2023 NIPD. All rights reserved.
Het NIPD is als particulier initiatief ter Coaching en Steunbetuiging voor sollicitanten, aspiranten & medewerkers van de Nationale Politie en de Politieacademie in Nederland -en staat los van de officiële website van Politie NL.

<​Het NIPD was voorheen ‘t Politie Informatie Platform!​>

Blue Investigations heeft vandaag als partner in Vermissingszaken een doneeractie opgezet om het Veteranen Search Team te helpen en te steunen! Zoals in onze eerdere berichtgeving beschreven is het belangrijk dat het Veteranen Search Team wordt ...

Wij zijn nog steeds opzoek naar de ontvoerde Maria Jose Monroy Enciso. Zij is 11 jaar geleden uit Mexico ontvoerd en vervolgens illegaal ter adoptie afgestaan. Haar moeder zoekt haar en e...

Neem direct contact op

Contact opnemen