Úw partner in Veiligheid

Vraag offerte aan Bekijk onze diensten

Welkom bij Blue Investigations»»

Blue Investigations verricht onderzoek naar Veiligheid en Preventie in Nederland en biedt daarnaast voorlichting, training en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken, preventie en criminaliteitsbestrijding.

Blue Invest»»

Blue Invest verricht onderzoek naar en biedt advies op het gebied van Veiligheid & Preventie, Misdaad- en fraudebestrijding, Cold Cases en....

Lees meer

True Identity»»

True Identity zet zich met veel gedrevenheid in voor onderzoek en opsporing naar vermiste personen en goederen & verricht onderzoek naar Ontvoering, Kinderhandel & Adoptie.

Lees meer

Nationaal InfoPlatform Politiediensten {NIPD}»»

Informatieplatform & Sollicitatiecoaching voor sollicitanten, aspiranten, (uniform)medewerkers, de Politiediensten & de Politieacademie van Nederland.

Lees meer

Veiligheid & Preventie

Blue Investigations verricht betrouwbaar en efficiënt onderzoek op het gebied van Veiligheid en Preventie. Daarnaast voorzien wij van advies en voorlichting op het gebied van veiligheidsvraagstukken en preventieve beveiligingsmaatregelen. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig aangaande Veiligheid en Preventie? 

Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst!

Lees meer

Coldcase onderzoek

Blue Investigations verricht onderzoek naar en beschrijft de nieuwste ontwikkelingen inzake Cold Cases binnen de Nederlandse opsporing. Daarnaast brengen wij onopgeloste Cold Cases opnieuw onder de aandacht bij de Overheid en Media.
No lie can live forever...

Lees meer

Juridisch advies & doorverwijzing

Blue Investigations geeft juridisch advies (On Demand) op maat -en indien nodig de juiste doorverwijzing- op het gebied van zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke vraagstukken.

Heeft u snel en adequaat juridisch advies nodig?

Neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst! 

Lees meer

Vermissingszaken

De dienst True Identity binnen Blue Investigations verricht onderzoek inzake vermiste personen en goederen en kan u helpen deze terug te vinden en/of de gebeurtenissen hieromheen helder te krijgen…
Heeft u een vraag of advies nodig aangaande een vermissing? Of wilt u een onderzoek laten uitvoeren naar een vermissing?

Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

Lees meer

Veteranen Search Team VST

Neem direct contact op

Contact opnemen