Blue Investigations biedt nu ook Juridisch ADVIES on DEMAND!!!

Blue Investigations biedt nu ook Juridisch ADVIES on DEMAND!!!

/Onderzoeken/JuridischAdviesOnDemand , MetRechtGeholpen , EffectiefEnVrijblijvend , AdviesVoorIedereen

Heeft u een vraag over een juridisch vraagstuk? Of heeft u te maken met een juridisch geschil en heeft u daar advies bij nodig?
Schroom dan niet en neem contact met ons op via ons telefoonnummer of onze website of via onze Facebookpagina!!!! Wij zijn u graag van dienst!

Blue Investigations on DEMAND is een dienst waarmee u juridisch advies op maat kunt krijgen voor een specifiek conflict, met ondermeer de volgende voordelen:

  • advies tegen vaste tarieven.
  • advies inzake diverse rechtsgebieden.
  • intake direct, kosteloos en vrijblijvend.
  • Inclusief de juiste doorverwijzing.

Na de kosteloze en vrijblijvende intake betaalt u alleen voor het afgenomen advies volgens de vooraf afgesproken tarieven en bieden wij indien nodig de juiste doorverwijzing aan. Daarnaast kunnen wij binnen het afgesproken tarief desgewenst juridische stukken en/of documenten voor u beoordelen.

Vanwege de flexibiliteit, duidelijke tarieven (geen uurtarief) en goede afspraken vooraf is deze dienst handig voor mensen die snel en adequaat juridisch advies nodig hebben, willen weten waar zij aan toe zijn of voor bijvoorbeeld mensen die geen rechtsbijstandverzekering hebben.

Heeft u snel en adequaat juridisch advies nodig? Bel ons dan op 020-2611466 of dien uw vraag in via het contactformulier op onze website of Facebookpagina!

#JuridischAdviesOnDemand #MetRechtGeholpen #EffectiefEnVrijblijvend #AdviesVoorIedereen